Altop Products

IMG_2841[1]

Altop Products brengt nieuwe oplossingen tot leven. Door gepatenteerde ontwerpen te ontwikkelen en marktgereed te maken, creëren we nieuwe oplossingen voor de industrie. Onze ontwerpen en producten zijn met de grootste zorg en expertise uitgewerkt. Doorgewinterde ingenieurs werken samen met jong talent om producten te creëren die de industrie ontzorgen.

“Technologie is onze passie!”

Inmiddels heeft Altop Products een aantal patenten op zijn naam staan. We zijn op dit moment actief bezig met de ontwikkeling en productie van meerdere innovaties, waaronder de DrainTalent en een vacuümpomp.

Vacuumpomp-bewerkt-IMG_1432-1200_pixels

Onze producten

DrainTalent

Door sterk veranderende klimatologische omstandigheden om ons heen is de DrainTalent ontwikkeld als stuk gereedschap om de conditie van een bodem digitaal te managen.

Ondergrondse beluchting, bewatering en ontwatering zijn een aantal functionaliteiten van de DrainTalent. Deze zijn van cruciaal belang om de ideale bodemcondities te bereiken.

Lees meer

Vacuümpomp

De SingleHead-115m vacuümpomp van Altop is een robuuste high-flow pomp welke is ontworpen voor dagelijks gebruik bij onder andere vacuüm ondersteunde toepassingen.

Deze Altop vacuümpomp is geclassificeerd als ‘balg-vacuümpomp’. Deze combineert hoge prestaties met hoge efficiëntie. Ook heeft deze vacuümpomp en een mix van zowel lagers als bussen, om de pomptoepassingen te verbreden terwijl tevens de levensduur van de pomp wordt verbeterd.

Lees meer